Závodní vesta Arrak Outdoor

Máte problém, aby jste našli vhodnou vestu na výcvik, která bude z kvalitního materiálu odolá psím drápům, ale zároveň v ní nebudete vypadat jako v pytli? Třeba Vás zaujme tento model od švédské značky.

V minulém roce přibližně v půlce sezony přišla na svět nová vesta a to model, který byl vyvinutý se zákazníky. Oproti ostatním modelům na ní najdeme spoustu vychytávek a věcí určené především pro výcvik chůze u nohy, ale to není jediný důvod proč ji nosit. Více si ji tedy představíme v dnešním článku a obrázek už si udělejte sami.

 

Velký výběr barev

4 barevná provedení  Tmavě červená, Spálená oranžová, Olivová a klasika Černá

V čem je lepší oproti jiným modelům?

Je to sloučení veškerých výhod z jiných modelů. Materiál je převzatý z vesty Hybrid, tudíž odolný a zároveň dostatečně měkký. Střih vychází z modelu Acadin, který je opět velice oblíbený mezi zákazníky. Na vývoji se podílely profesionální a aktivní pejskaři, tudíž je tvořená pro naše potřeby a nejen aby dělala parádu.

Nově na vestě najdete gumičky pro uchycení balonku na nácvik chůze, krásně široké a pevná, takže balonek neočekávaně nevypadne. Dále velké přední kapsy na pamlsky či jiné potřeby a klasická velká zadní kapsa.

Místo pro uchycení vodítka za háček, aby jste ho nemuseli hledat. A pokud rádi nosíte nějaké drobnosti po kapsách, určitě využijete 4 přední kapsy na zip, jak na hrudníku tak na ruce.

Vysoký límec je za nás lepší řešení jak vesty s kapucí, ty ani tato značka nenabízí (naštěstí). 

Pamlskovník, který je jednoduše odjímatelný můžete prát samostatně bez vesty a v případě potřeby jej můžete umístit na pásek kalhot.

 

Dámy pozor

Pokud Vás trápí délka bund, z důvodů delšího trupu. Doporučujeme pořídit spíše pánský model, který Vám bude lépe sedět. Mluvím z vlastních zkušeností.
 

Pokud Vás tento model zaujal, určitě nám dejte i Vaše hodnocení k produktu, aby jste usnadnili rozhodování ostatním.