Péče o oděv

Péče o oděv

NIKWAX 

Nikwax je britská společnost specializující se na vývoj a výrobu produktů pro péči o outdoorové oblečení, obuv a vybavení.  Je známá především svými impregnačními prostředky a čistícími produkty, které prodlužují životnost a zlepšují voděodolnost outdoorových materiálů. 💦

Zelená k čištění

Před aplikací impregnace je zásadní důkladně očistit daný výrobek. K tomuto účelu můžete využít řadu produktů s charakteristickými zelenými víčky. 🟢
Ty jsou specificky vyvinuty pro efektivní odstranění nečistot, přičemž respektují a uchovávají kvalitu materiálu a současně jsou šetrné k životnímu prostředí. 🌳

Čisticí a impregnační přípravky značky Nikwax se pyšní biologickou rozložitelností a nižším toxickým dopadem v porovnání s některými konkurenčními produkty, což je činí preferovanou volbou pro osoby usilující o redukci svého environmentálního dopadu.  

Péče o oděv

Zelená čistící řada Nikwax má několik výhod

Péče o oděv

Ekologická šetrnost

Produkty Nikwax jsou navrženy tak, aby minimalizovaly negativní dopady na životní prostředí. Používají biologicky odbouratelné složky a neobsahují škodlivé chemikálie, jako jsou fluorokarbonáty (PFC), které jsou běžně nalezeny v jiných produktech na impregnaci.
Péče o oděv

Účinnost

Navzdory své ekologické šetrnosti jsou produkty Nikwax vysoce účinné při čištění a impregnaci outdoorového oblečení a obuvi. Udržují voděodolnost a dýchavost materiálů, což je klíčové pro zachování jejich výkonnosti a trvanlivosti.
Péče o oděv

Bezpečnost

Nikwax si zakládá na bezpečnosti svých produktů pro lidi i pro životní prostředí. Jsou testovány a certifikovány podle přísných standardů, což zajišťuje, že jsou bezpečné při používání a že nezpůsobují škodu na životním prostředí.
Péče o oděv

Všestrannost

Zelená čistící řada Nikwax nabízí širokou škálu produktů, které jsou vhodné pro různé typy materiálů, včetně membránových materiálů jako je Gore-Tex, softshell, a dalších. To znamená, že můžete použít jednu značku pro různé potřeby péče o své outdoorové oblečení a obuv.
Péče o oděv

Dlouhodobá ochrana

Použití produktů Nikwax pomáhá prodloužit životnost vašeho outdoorového vybavení tím, že udržuje jeho výkonnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. To může vést k úspoře peněz, protože nebudete muset často kupovat nové oblečení a obuv

Fialová pro obnovu voděodolnosti

Fialová řada produktů se specializuje na impregnaci a zlepšení voděodolnosti outdoorového oblečení, obuvi a vybavení.
Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly účinnou ochranu proti dešti, sněhu a vlhkosti, zatímco zároveň zachovávají prodyšnost a pohodlí materiálu. 💦

Je důležité vždy dodržovat pokyny uvedené na obalu produktu, protože se mohou mírně lišit v závislosti na konkrétním přípravku.

Péče o oděv

Hlavní vlastnosti fialové řady Nikwax zahrnují:

Péče o oděv

Voděodolnost: 

Produkty této řady jsou formulovány tak, aby zlepšily voděodolnost oblečení a vybavení, což pomáhá udržet uživatele suché i v náročných podmínkách.
Péče o oděv

Dlouhotrvající ochrana: 

Impregnace fialové řady Nikwax poskytují trvanlivou ochranu, která přetrvává i po opakovaném použití a praní.
Péče o oděv

Snadná aplikace: 

Tyto produkty jsou obvykle snadné na použití a mohou být aplikovány ručně nebo pomocí pračky, což usnadňuje péči o outdoorové oblečení a vybavení.
Péče o oděv

Šetrnost k materiálům: 

Fialová řada Nikwax je navržena tak, aby byla šetrná k různým typům materiálů, včetně technických membrán a dalších speciálních textilií používaných v outdoorovém vybavení.